Hovoríme o strave chudnutie .

0

Tentokrát hovoríme o témach drahých pre väčšinu návštevníkov tejto stránky.

Účelom tohto článku bude ukazovať klasický spôsob zostavovania kŕmenia čas na chudnutie. Zo zjavných príčin priestoru budem schematicky.

Povedal som: “klasický” spôsob, ako mnoho škôl a existuje mnoho metód k uvedenému návrhu sily, toľko, koľko je pre výcvik vedy. Aby sme vymenovali aspoň niektoré z tých máme rozumné odpovede:

  • Diéta metabolizmus , SÚDNY STRAVA disociované , SÚDNY STRAVA ZONE , stravy v download (alebo “mäso a voda”), diétou IPO
  • IPERCARBOIDRATICA PHILLIPS, 40-30-30 DIET ( podobnej oblasti, ale bez obmedzenia, z 40-30-30 pri každom jedle, len, že takéto rozdelenie je prítomný v celkovej dennej proti prúdu),ZÁKLADNÁ DIEL Z KYSELINY , PALEO DIETA, DIET VOZIDLA, atď.

Každá z týchto škôl zaujíma priestor učebnice. Znížte hmotnosť liekom Bioveliss Tabs. Nájdete ho tu. Je samozrejmé, že s nimi nemôžem zaobchádzať všetci (ale medzitým môžete získať nápad čítaním súborov s jedinou otázkou na tejto stránke).

A tiež vo vzťahu k diéte založenej podľa klasickej školy môžem byť len schéma a súhrn, inak by som mal byť kompletný, mal by som napísať sériu kníh. Áno, drahí čitatelia, veda o výžive nie je niečo jednoduché, pretože chcú, aby ste pochopili týždenníky.

A “, ako hovorí termín, VEDA je teda veľmi vážna disciplína, ktorá si vyžaduje niekoľko rokov štúdia, aby sa s ňou mohla správne zaobchádzať.

V skutočnosti odborníci autorizovaní zákonom ustanoviť a podpísať stravu, potravinovú schému alebo výživové rady, gramatiku alebo nie, sú odborníkmi na výživu, biológovia, lekári a prípadne dietetiká, ktorí na rozdiel od odborníkov na výživu vyžadujú predchádzajúcu lekársku indikáciu.

Takže buďte opatrní: vždy skontrolujte, či ste sa obrátili na svoju postavu line je kvalifikovaná a právne oprávnená.

Predpokladom je povinnosť nielen ako odporúčanie prijať obozretné správanie, ale aj na označenie správneho používania tohto článku. Tu citované informácie budú musieť byť použité pre osobnú kultúru, mať prehľad o jej správaní v oblasti stravovania a jeho najpravdepodobnejšej korekcii.

Takže buďte opatrní: vždy skontrolujte, či ste sa obrátili na svoju postavu line je kvalifikovaná a právne oprávnená. Presne preto, lebo veda NUTRITION nemôže byť zhrnutá v týchto mojich nasledujúcich slovách, nemyslite si, že ste našli kľúč na manipuláciu s vašou diétou bez vôle kvalifikovaného odborníka vyššie. Kto to robí, robí to zo svojej zodpovednosti.

Potom sa naučíte:

  • ako profesionálny pracuje
  • jednoduchá metóda na posúdenie vašich kalorických potrieb
  • jednoduchá metóda na hodnotenie kalórií a zloženie denných jedál
  • kalórií, ktoré sa majú odobrať, a relatívne zloženie na zníženie hmotnosti
  • a oveľa viac

Pomôže vám oslobodiť sa raz a navždy od vplyvu a fascinácie týždenných obchodných časopisov, talk show a falošných dietetických pracovníkov; budete s dôverou pristupovať k lekárovi alebo odborníkovi na biológiu (alebo ekvivalentu), ktorý si teraz viete, o čom budete pravdepodobne požiadaní a čo bude s najväčšou pravdepodobnosťou vypracované.

  • Ďalšie správy, tento článok bude open source.
  •  To sú kolegovia a najmä biológovia v oblasti výživy, ktorí sú legitímnymi panovníkmi qs.
  •  sú vyzvaní, aby s nimi integrovali texty a informácie (ktoré budem poskytovať na zverejnenie, akonáhle bude dobro overované).

Cieľom nie je ani ukázať encyklopedickú kultúru pána Mercolini, koľko vytvoriť článok čo najviac krásny, kompletný, použiteľný, užitočný na túto tému prostredníctvom spolupráce rôznych síl prítomných v qs. site.
Nuž, pokračuj …

ČO JE POTREBNÉ

V tejto kapitole uvediem, aké informácie je potrebné na to, aby profesionál mohol vykonávať svoju funkciu. Už som to urobil v komunite, ale keďže nie sú všetci registrovaní, je užitočné to zopakovať tu.

Tieto informácie sa môžu meniť v množstve a kvalite v závislosti od dietetika. V skutočnosti každý má svoj vlastný spôsob práce. Je isté, že niektoré z nich budú BEZPEČNE požadované:

Základné údaje potrebné na vypracovanie výcvikového protokolu a / alebo profesionálnej stravy sú nasledovné:

  • Vek , výška , hmotnosť ( pôst ), pohlavie
  • Somatotyp ( endomorfný, ektomorfný, mezomorfný ) a biotyp (klavikulárny, lichobežníkový, atď.) – aspoň v informačnej forme.
  • Zloženie tela (aspoň v orientačnej forme)
  • Anamnéza typických týždenných aktivít (čo predmet podrobne každodenne, každú hodinu, v typickom týždni)
  • Anamnéza týždenného spôsobu kŕmenia (to, čo subjekt podrobne požíva od LUN do
  • DOM v typickom týždni, pričom špecifikuje množstvá, nápoje, cukry a rôzne občerstvenie )
  • Potravinové alergie a neznášanlivosť
  • Prebiehajúce alebo vyriešené patológie.
    Ciele v krátkodobom a dlhodobom horizonte

Toto sú údaje POTREBNÉ. Potom môžete na základe rozhodnutia profesionála požiadať aj:Toto sú údaje POTREBNÉ. Potom môžete na základe rozhodnutia profesionála požiadať aj:

  • Poruchy príbuzných (rodičia, starí rodičia, súrodenci)
  • Potravinové preferencie (vítané aj nepotravinové)
  • Lekárske osvedčenie (vo všeobecnosti sa vyžaduje len u osôb s osobitnými patologickými stavmi a slabých subjektov – starších ľudí, detí alebo tých, ktorí začínajú agónizovať). V skutočnosti by bolo správnejšie, aby lekárske osvedčenie predložilo osobu, ktorá nemá v úmysle vykonávať fyzickú aktivitu, pretože toto je riziková téma.
  • Rôzne, ktoré vykonajú profesionálne (dĺžka / flexibilita rôznych svalových skupín, stres / testy odolnosti, aeróbna kapacita atď.).
  • Rôzne a možné podľa uváženia spôsobu práce profesionála.

 

CHUDNUTIE

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here