| Meno
| Príspevky
|

MarianSUP
30.11.2010 19:39 hod.
| | Zdravím páni, rozhodol som sa po 4 rokoch obmeniť arzenál, čiže lacnú sadu z preglejky Behringer za niečo okolo 250 Eur. V hudobninách som si pár gitár poskúšal, na internete som našiel tiež adeptov a tak by som sa rád spýtal na ďalšie názory, pretože predavači v hudobninách chcú väčšinou hlavne predať a ich názor je trocha skreslený. Do oka mi padol Cort TS250, Epiphone G400, prípadne v nejakej fajn zľave aj Epiphone Les Paul Standart. K epiphonu sa prikláňam hlavne kvôli tvarovej identickosti s Gibsonom, zase pre cort vraví oproti Epi Les Paul lepšie spracovanie a celkový feel gitary (hmatník, ladenie), ale to sa môže líšiť od kusu. Počul som názor, že Cort má oproti Epi dokonca kvalitnejší zvuk, aj keď neviem nakoľko by som to aj prípadne postrehol atď. Oproti Behringeru to je obrovský skok, takže ma uspokojí asi hociktorá, ale keď je možnosť voľby, mám chrobáka v hlave. Aký je Váš názor? |

Mercy
01.12.2010 11:27 hod.
| Mne sa osobne paci LP, a asi by som bral Epiphone les paul  |

johny
06.01.2011 20:12 hod.
| Mal som epiphone SG G 400,
S tymi ostatnymi gitarami nemam moc skusenosti,ale co sa tyka tej epiphony,
SGcka vseobecne su strasne specificke gitary,treba to vyskusat(radi padaju na hlavu a uplne inak vysia na pase ako strat,alebo LP).
G 400 sa narozdiel od nizsich rád Epiphone SGciek robia z pomerne kvalitneho Mahagonu a maju lepeny krk(jak original Gibson).Maju krasny sustain a velmi pekne na nich zneju akordy,Krk je pohodlny dobre sa nan hra (aj solo).
Pre mna boli velkym sklamanim snimace,na ciste zvuky boli dobre,ale so skreslenim si absolutne nerozumeli(hucali a boli na mna strasne makke)
Ja som ich vymenil za RM pickups a zvuk sa omnoho-omnoho zlepsil.
|

PLAJDO
21.01.2011 14:10 hod.
| ahoj, uz dlhe roky som verny epiphone les paul model,hral som z nou na rozlicnych aparatoch a stale som bol spokojny ma pekny hutny zvuk a tak davam svoj hlas epiphone |

Braňo
23.07.2012 14:38 hod.
| Tazko povedat, ktoru z tychto znaciek by som uprednostnil..Drzal som v rukach vela gitar od obidvoch znaciek, od Cort-u sa mi pacila stara M 600-vka a od Epiphone Zakk Wylde..Asi je to vec osobneho vkusu..Mrknike stranku http://www.prsguitars.com/ vyrabaju aj lacnejsie verzie SE/student edition/, hra na nich 80% mojich ziakov a su s nimi spokojni
|
|
© 2004 - 2009 Muzikland
|
| |